Rijschool Geertje Grabijn, Only 4 Ladies

Recensies

Na overgestapt te zijn van rijschool was ik eigenlijk het zelf vertrouwen in de auto compleet kwijt. Gelukkig wist geertje hoe ik dit weer terug kon krijgen ookal ging dat soms met horten en stoten. Ik zat voor het eerst weer met plezier achter het stuur en kon langzaam steeds meer om me heen kijken. Het was ook altijd gezellig in de auto en de pauzes met koffie of thee en een koekje doen het altijd goed. Heel erg bedankt voor alle lessen en de gezelligheid! Zeker aan te raden om hier te gaan lessen. Succes!
Alies de Jong
Dankzij Geertje heb ik vandaag een hele veilige en mooie rit neer mogen zetten. Door mijn faalangst durfde ik vaak geen fouten te maken. Maar omdat Geertje hier zo goed mee omgaat, heb ik nooit een vervelend gevoel gehad tijdens de lessen. Ik stapte de auto altijd in met een glimlach. Lessen met Geertje was altijd heel relaxed en het vervelende gevoel van presteren bij haar was er niet. Geertje heeft mij ontzettend veel geleerd waaronder de tekening met de zwarte vlek. Fouten maken is niet erg, kijk naar het hele plaatje. Voor iedereen die net als ik last heb van faalangst raad ik deze rijschool zeker aan (anders natuurlijk ook) Lieve Geertje, ik vond het een super fijne tijd met je, nu zonder jou de weg op! Dank je wel voor alles!
Jorien
Ik heb bij Geertje een opfriscursus gedaan. Ik heb al 30+ jaar een rijbewijs, maar al vrij snel reed ik helemaal niet meer. Daar was ik net weer mee begonnen, maar dan merk je toch dat je bepaalde dingen niet meer helemaal zeker weet of goed aanvoelt en dat maakt onzeker. Door Geertje zit ik nu weer zelfverzekerd achter het stuur en weet ik waar ik op moet letten. Geertje is bemoedigend, legt dingen goed uit, heeft humor en door haar just do it-houding doe je het ook nog! Top!

Aagtje Smid
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Geertje. Ze geeft goede begeleiding. Ze helpt je overal door heen en legt alles duidelijk uit. Met de rijlessen kom je overal, geen route is het zelfde. Zo krijg je veel ervaring maar ook leuke situaties. Ik ging altijd met heel veel plezier naar de rijlessen. En dankzij Geertjes hulp en geduld heb ik ook mijn rijbewijs behaald. Ik raad Geertje zeker aan!
Tessa
Ik ben geslaagd. Dankzij deze rijschool. Geertje geeft op een hele rustige manier begeleiding. Ze geeft je vertrouwen maar werkt tegelijkertijd ook aan je doorzettingsvermogen op een hele eigen manier. De uitleg is makkelijk te volgen. Begrijp je het niet dan nog een keer. Begrijp je het nog niet dan nog een keer. Ze probeert op alle mogelijke manieren er voor te zorgen dat je het begrijpt en dat je veilig met de auto overweg kunt en veilig op de weg kunt rijden. Haar enthousiasme en humor werkt aanstekelijk waardoor je de lessen leuk blijft vinden. Alle mogelijke situaties worden geoefend. Zo kun je als een echte lady in het verkeer deelnemen. Geertje nogmaals bedankt. Zal de gezellige tijd missen.
Heleen
Erg leerzame lessen en veel geleerd! je rijdt nooit het zelfde rondje zodat je blijft bijleren over verkeers situaties. Echt een aanrader en ik ben natuurlijk geslaagd!

Bedankt Geertje!
Jasper
Vond de lessen van Geertje erg fijn en leerzaam! heb elke keer met veel plezier de rijlessen gevolgd! Inmiddels ook geslaagd!! Geertje is echt een hele lieve, meelevende en geduldige rij instructrice! Als ik een situatie lastig vond, lootste Geertje me er altijd doorheen. Heb dat als zeer positief ervaren! Ook vond ik het heel fijn dat er niemand op de achterbank meereed, waardoor ik echt goed de aandacht op de weg kon houden. De optie om een time-out aan te vragen is ook een heel fijn idee, dan kun je een situatie die je als erg spannend hebt ervaren natijd of tijdens de les even bespreken! De rijschool van Geertje is zeker weten een aanrader!
Amanda
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Geertje. Ik vond het echt een luxe dat de rijlessen echt 1 op 1 waren en dat je geen anderen leerlingen op de achterbank had zitten. Zo kon ik mij volledig focussen op het rijden zelf. Geertje heeft heel veel handige tips een stelt je echt op je gemak. Vooral haar humor zorgt ervoor dat ik met veel plezier in de auto stapte. Door Geertje haar lessen heb ik nu ik ondertussen mijn rijbewijs heb vooral veel plezier van het rijden. Ik kan Geertje en haar rijschool dus zeker aanraden.
Marijke Elzinga
Geslaagd!! Bedankt Geertje!
Geertje geeft een op maat gemaakte persoonlijke begeleiding. Ze legt veel uit over hoe de auto werkt, zodat je ook echt snapt waar je mee bezig bent. We hebben veel verschillende situaties geoefend: snelweg, autoweg, binnenstad, wijk, bijzondere verrichtingen. Ook in verschillende weertypen. Zo krijg je een brede ervaring in het rijden, zodat je straks meer ontspannen in je eigen auto rijdt. Helemaal top!
Kirsten
Ik mag mijn roze papiertje ophalen! :) Geertje bedankt voor de gezellige, leerzame lessen en al je geduld! Je neemt de tijd om dingen goed uit te leggen. Bespreekt duidelijk welke punten nog voor verbetering vatbaar zijn en benadrukt dat ‘fun’ in het rijden echt een must is! Voor dames die graag het rijbewijs willen halen maar het spannend vinden, zeker een goede keuze!
Jeannette Nijdam
Hele leuke, leerzame & gezellige lessen! Met goede en duidelijke uitleg. Ga de gezelligheid en de lessen enorm missen!!
Madeleine
Geertje leert je écht autorijden in plaats van alleen maar het roze pasje te behalen.
Marieke
Toen ik een rijschool moest kiezen was ik er al vrij snel over uit dat ik bij Geertje mijn lessen zal gaan volgen. Ik weet van mezelf dat ik wat faalangstig was, maar in de auto was dat helemaal verdwenen. Geertje geeft op een rustige manier les, wil dat je het begrijpt en ze neemt echt de tijd voor je. Voor mij was dit de beste keuze ooit, ik voelde me altijd ontzettend op m’n gemak! Afgelopen maandag ben ik in één keer geslaagd, dat laat wel zien dat ze een goede instructrice is!
Veerle
Vorige week ben ik geslaagd voor mijn rijexamen.
Ik vond Geertjes manier van les geven heel ontspannend en ook gezellig.Ik raad jullie deze rijschool aan.
neda
Ik heb nu bijna twee weken mijn rijbewijs en ik merk dat ik erg fijn op de weg rijd. Het was erg leuk om ook dingen zoals tanken al tijdens de lessen te ervaren. Heel erg bedankt voor alle lessen.
Anne
Ik keek altijd uit naar de lessen. Er was altijd een goede sfeer, maar ook wanneer het moeilijk werd kon Geertje me weer gerust stellen.
Hartstikke bedankt!!
Christianne
Goede rijschool, fijne lessen en een ontspannen sfeer tijdens de lessen! Bedankt voor het helpen aan mijn rijbewijs.
Eva
Bij mijn zoektocht naar een rijschool, zag ik een advertentie van de rijschool van Geertje. Een vrouwelijke instructeur sprak mij aan. Vorige week heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik wil Geertje bedanken voor de fijne lessen, uitleg en de extra inzet bij het halen van mijn rijbewijs! Ik raad rijschool Only4Ladies zeker aan.
Geertje bedankt!
Eline
Geertje Grabijn is een gezellige rij-instructrice. Ze geeft op een ontspannen manier les en dat creëert een atmosfeer om het leerproces te versnellen. Hoewel ik door persoonlijke omstandigheden vroegtijdig moest stoppen, raad ik elke meid aan om bij Geertje te gaan lessen.
Hasmik Isoyan
Leren autorijden heb ik altijd voor me uitgeschoven, als student in de stad red je het immers prima zonder auto. Bovendien zag ik als een berg op tegen het lessen. Toen het niet hebben van mijn rijbewijs toch steeds vaker een probleem werd, ging ik op zoek naar een rijschool met vrouwelijke instructeur. Omdat ik mij daar prettiger bij voel. En wat heb ik het getroffen met Geertje als instructrice! Geertje loodst je met veel geduld, kunde, aandacht en humor door de lessen heen, waardoor die voorbij lijken te vliegen. En inmiddels ben ik geslaagd: in één keer! Geertje, super bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!
Pauline
Autorijden niks voor mij….zo keek ik er altijd tegen aan. Toen ik 15 jaar geleden met rijlessen begon bij een andere rijschool, ben ik na een aantal lessen gestopt omdat ik het en heel eng vond en omdat de de manier van lesgeven niet prettig was.
Mijn vriend heeft achter mijn rug om Geertje gebeld ; ) zij belde op een avond terug en ik kreeg haar aan de telefoon. Het eerste contact was gelegd en ging overstag, door het telefoongesprek kreeg ik het idee dat zij de juiste persoon zou kunnen zijn om mijn aan het rijden te krijgen. En dat is gebleken door Geertje haar benadering en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Nu mag ik het zelf gaan doen, Geertje zal je missen en wat zal het stil zijn in de auto. Contact met jou (en Dick) was altijd heel persoonlijk en oprecht. Heel veel liefs Wina
wina
Na een pauze van tien jaar heb ik bij Geertje mijn ooit begonnen rijopleiding weer opgepakt. Het kunnen autorijden zag ik als een noodzakelijk kwaad en ik twijfelde of ik er überhaupt wel geschikt voor was.
Geertje heeft op rustige, humorvolle en heldere manier mij het plezier van verantwoord en veilig autorijden bijgebracht. Er was ruimte, tijd en begrip voor het leerproces en fouten maken hoort daarbij.
Je hebt me fantastisch naar dat roze pasje geloodst en zal de gezellige babbels in de auto missen, bedankt!!
Kim
In een keer geslaagd en net voor het eerst een ritje gemaakt zonder Geertje. Aparte ervaring om Geertje niet naast me te hebben maar ben super blij met me rijbewijs. Dankje Geertje voor de leuke en leerzame lessen.
Amber
Dankzij Geertje vind ik autorijden weer leuk! En ja, ik ben geslaagd! Geertje, bedankt voor de leuke en leerzame tijd. Ook Dick bedank ik voor alles!!! Ik ga jullie beide missen..
Maxi
Jippie in 1 keer geslaagd!!!! Zal wennen worden zonder Geertje!! Wat was het fijn om rijles te hebben zonder druk en met iemand naast je met veel geduld. Heb nooit tegen rijles opgekeken bij Geertje. Ik keek er eerder naar uit. Nu alleen verder, ik zal de gezelligheid met Geertje missen! Bedankt voor de leuke en leerzame tijd!
Marije
Ik heb eerst les gehad bij een andere rijschool, toen ik eenmaal ging lessen bij Geertje is mijn zelfvertrouwen tijdens het rijden omhoog geschoten en hierdoor ben ik bij haar wel in een keer geslaagd. Geertje is geduldig, ziet geen fouten maar leerpunten en snapt precies hoe een leerling zich voelt in een auto.
Ontzettend bedankt voor de plezierige lessen, ik heb er erg veel aan gehad.
Hilde
Geertje is een betrokken, geduldige en vooral enthousiaste rij-instructrice en haar lessen zijn duidelijk, leerzaam en gezellig! Het behalen van mijn rijbewijs heb ik jaren uitgesteld, maar mede dankzij de lessen van Geertje is het me gelukt! Hier ben ik erg blij mee – dus veel dank Geertje! :)
Loes
Dankzij Geertje heb ik op een fijne ongedwongen manier leren autorijden. Ze heeft me altijd met alle liefde en geduld geholpen en ondersteund.
Haar manier van lesgeven is ontzettend fijn en je haalt het uiterste uit je lessen.
Ook ik mag nu alleen verder. Ik zal de gezelligheid erg missen door Geertje ging ik altijd met plezier naar mijn rijlessen. Ik zou iedereen deze rijschool zeker aanraden. Geertje bedankt!
Nona
Mijn lessen bij Geertje zitten er nu op en ik ga nu alleen verder. Dat zal zeker even wennen zijn straks, want de lol met Geertje in de auto ga ik zeker missen!
Ik heb veel nuttige lessen gehad bij Geertje en daar heb ik zeker baat bij gehad. Vooral de handige weetjes over een auto, ik zal alvast 2 kurken verzamelen!
Geertje, bedankt voor alles en ik zal je zeker missen in de auto!
Ingrid

Voeg recensie toe

Deze website gebruikt cookies Informatie