Rijschool Geertje Grabijn, Only 4 Ladies

Autorijschool in Eelde

Ben je op zoek naar een autorijschool in Eelde of daar in de buurt? Autorijschool Geertje Grabijn is gevestigd in Eelde. Wij geven rijlessen volgens een uniek concept: we richten ons speciaal op vrouwen. Kom je bij ons lessen voor je autorijbewijs, dan krijg je altijd rijles van een vrouwelijke instructeur. Onze methodes zijn bovendien speciaal ingericht op hoe vrouwen leren. Je kunt dus rekenen op heldere uitleg, extra aandacht en ondersteuning.

Rijles voor vrouwen in Eelde

Onze rijles voor vrouwen is er niet voor niets. Vaak horen wij dat vrouwen zich in de traditionele setting van rijscholen niet helemaal op hun gemak voelen. Mannen leren namelijk anders dan vrouwen en rijlessen worden vaak vanuit mannelijk perspectief samengesteld. Vrouwen vinden het echter fijn om wat meer uitleg te krijgen voordat ze een opdracht gaan uitvoeren. Bij onze Autorijschool in Eelde kun je dan ook rekenen op deze extra uitleg. Daarnaast geven we je wat meer ondersteuning wanneer dat nodig is, zodat jij altijd op een comfortabele manier auto kunt rijden.

De voordelen van rijlessen bij Only4ladies Autorijschool Geertje Grabijn

Lessen bij onze Autorijschool in Eelde?

Kom je autorijbewijs halen bij onze rijschool in Eelde! Woon je niet in Eelde? Geen paniek! Wij kunnen je voor je rijles ophalen in een groot aantal plaatsen in Drenthe en Groningen. Je examen kun je afleggen in Assen of Groningen. ( tot en met september 2024 is het CBR Groningen gesloten) Wil je meer weten over onze Autorijschool in Eelde of wil je je direct aanmelden voor een proefles? Ga dan naar contact

Deze website gebruikt cookies Informatie